Bilbo

Bilbo

51, Oslo

Satser relativt aktivt på regatta i Oslofjorden med vår X-35 First 31.7 hadde vi før, men lille-Bilbo er nå solgt til Stavanger


Kategorier

Arkiv

Vinter er team-tid!Vinter er team-tid. Bilbo gjengen har hatt flere møter for å planlegge sesongen, justere ambisjoner og avtale praktiske ting. Det er nå vi sikrer at vi har mannskap til hver regatta hele sommeren. Vi planlegger og justerer planer for å finne de helgene vi kan og har lyst til å seile. De helgene som ikke kolliderer med andre aktiviteter. Det er gøy å seile med et team som funker, et team som er fulltallig når det teller.

 

Vi har fortsatt mye å lære i vår nye båt. Vi skynder oss sakte ? i fjor fikk vi orden på basic båthåndtering, i år må det finjusteres. Hele høstsesongen 2011 hadde vi GoPro kamera bak på hekken i alle regattaer. Det gjorde at vi i vinter kunne redigere sammen mange slag, mange jibber og rundinger. I mye og i lite vind. Så samlet vi gjengen, fikk med oss vår gode støtte Thomas Nilsson fra North, og gikk gjennom videomateriale. Mange små detaljer hver og en av oss må gjøre annerledes. Posisjonskort er nå oppdatert og vi vet hva vi skal bli bedre på så fort vi igjen er på vannet. Vi gleder oss til å lære mer, mestre kompleksiteten bedre, få vårt produksjonsdomene (se egen artikkel) til å funke! Alle regattaer planlagt og alle med fullt mannskap.

 

Og så må vi knekke koden for fart?

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits